Productcategorie
Neem contact op met ons

Naam: Hebe Chang

Tel: + 86-532-8819 1002

Fax: + 86-532-88189810

E-mail: sales@chinapuhua.com

Web:

www.puhua-machinery.com

www.shotblastingchina.com

http://en.amadachina.cn

Service-hotline
+8653288191002

Nieuws

Huis > NieuwsInhoud

Wat zijn de voordelen van een trommelstralen machine

Qingdao Puhua Heavy Industrial Group | Updated: Jun 19, 2018

Voordelen van de schotten van het type trommel:

1.jpg

Trommel type straalmachine is voornamelijk gebruikte high-speed roterende impeller om het projectiel naar het werkstuk in de trommel te gooien, die continu wordt omgedraaid, teneinde het doel van het reinigen van het werkstuk, behorende tot de omvang van de gietmachine, te bereiken. Het is geschikt voor zandverwijdering, ontroesten, ontkalken en oppervlakteverharding van gietstukken en smeedstukken tot 15 kg in verschillende industrieën.


Trommelstralen machine is geschikt voor het reinigen van alle soorten gietstukken en smeedstukken die niet bang zijn voor botsingen en krassen. Het is een ideale uitrusting voor het schoonmaken van kleine stukjes achtergebleven zand en kalk op het oppervlak van kleine warmtebehandelingsworkshops. Het omvat voornamelijk rollen, scheiders, straalmachines, hijsmachines, enz. Tandwielmotor en andere componenten.

1.sing van de populaire pitless pit-vorm, waardoor de bouwkosten van putfundering worden bespaard


    2. Het straalkamerlichaam en de opstelling van de straalinrichting worden alle bepaald na de driedimensionale dynamische uitstootsimulatie van de computer, zodat het dekkingsgebied van de uitgeworpen projectielstroom nauwkeurig het oppervlak van het werkstuk bedekt, en het projectiel werpt het werkstuk gelijktijdig in verschillende richtingen vanaf het werkstukoppervlak. .


    3. Het gebruik van vrijdragende vrijdraaiende centrifugale straalmachines kan de reinigingsefficiëntie aanzienlijk verbeteren en een bevredigende reinigingskwaliteit bereiken.


    4 machineontwerpconcept, compacte structuur, gemakkelijk te gebruiken en te handhaven