Productcategorie
Neem contact op met ons

Naam: Hebe Chang

Tel: + 86-532-8819 1002

Fax: + 86-532-88189810

E-mail: sales@chinapuhua.com

Web:

www.puhua-machinery.com

www.shotblastingchina.com

http://en.amadachina.cn

Service-hotline
+8653288191002

Nieuws

Huis > NieuwsInhoud

CNC profiel automatische ponsmachine, een belangrijke held van de moderne verwerkende industrie!

Qingdao Puhua Heavy Industrial Group | Updated: Jul 12, 2017


t01db148c85a7a476b6.jpg1923215712.jpg

Qingdao Puhua Heavy Machinery Co, Ltd CNC profiel automatische boormachine is een nieuw type van automatische apparatuur voor de verwerking, die kan worden in verschillende materialen van de vierkante buis, buis, gevormde buis verwerking half gat of volledig gat, door de vervanging van schimmel kan ook worden verwerkt Een verscheidenheid van verschillende specificaties en de vorm van het diafragma, kan worden verwerkt hek, deur bloemen, planken en andere pijp, op grote schaal gebruikt in de moderne verwerkende industrie.

Qingdao Puhua Heavy Machinery Co, Ltd CNC-profiel automatische boormachine door het grote aantal fabrikanten van pro-Lai, moet worden toegeschreven aan zijn uitstekende prestaties kenmerken.


Ten eerste multifunctioneel. Qingdao Puhua Heavy Machinery Co, Ltd CNC-profiel automatische boormachine kan elke grootte, elk materiaal op de pijp vormen van een aantal willekeurige vorm van het gat, de buiswand kan elke dikte zijn, kan gatafstand worden aangepast.

Ten tweede, hoge precisie. De boormachine wordt bestuurd door het CNC-programmeerprogramma van het bewerkingscentrum en het bewerkte gat is vlak en de middenafstand is nauwkeurig.

Ten derde, eenvoudig te bedienen. De hele machine neemt microcomputercontrole aan, gemakkelijk te leren.

Ten vierde, ultra-efficiënt. De apparatuur in de unit tijd om te voldoen aan de eisen van een groot aantal openingen, de efficiëntie is veel hoger dan de traditionele stoot.

Ten vijfde, lage kosten. CNC-profiel automatische boormachine snijgereedschap met laag energieverbruik, geautomatiseerde bediening meer besparen veel mankracht, pijp verwerking kosten sterk verminderd.


Qingdao Puhua Heavy Machinery Co, Ltd CNC profiel automatische boormachine is een van de industrie's geavanceerde automatische ponsapparatuur, de functie, hoge precisie, lage kosten, voor de pijp verwerking heeft groot gemak gebracht, in feite, modern Een belangrijke bijdrage aan de verwerkende industrie.