Productcategorie
Neem contact op met ons

Naam: Hebe Chang

Tel: + 86-532-8819 1002

Fax: + 86-532-88189810

E-mail: sales@chinapuhua.com

Web:

www.puhua-machinery.com

www.shotblastingchina.com

http://en.amadachina.cn

Service-hotline
+8653288191002

Nieuws

Huis > NieuwsInhoud

Automatische recycling Recycling milieu-zandstralen Machine

Qingdao Puhua Heavy Industrial Group | Updated: Jul 12, 20171382237907515774281.jpg

1. Principe / automatische recycling milieuvriendelijke zandstralenmachine


De apparatuur gebruikt samengeperste lucht om de macht, de schurende straal aan het oppervlak van het werkstuk bij hoge snelheid, door de invloed van het schurende oppervlakteroestverwijdering van het werkstukoppervlakte te maken, zodat het oppervlak aan een zekere graad van netheid en ruwheid, vacuümpomp of meertraps vacuümgenerator onderdrukterugwinning Zand en stof door de apparatuur van het zand- en stofafscheidingssysteem zullen het gebruik van schuurscheiding, stof en roest in de stofrol blijven scheiden.


2. Gebruik / automatische recyclage milieuvriendelijke zandstralen machine


Kan op grote schaal worden gebruikt in schepen, bruggen, water Conservancy-projecten, mijnbouw, aardolie, chemie, metallurgie, papier, haven bouw, vliegtuig-en voertuigbouw en andere gebieden. Verwerking van geavanceerde technologie, milieubescherming zandstralen uitgebreide hoge efficiëntie. Beiden volledig omgaan met een verscheidenheid aan locomotieven en andere kleine en middelgrote accessoires oppervlak roest, vergiftiging van de oude film, oxide en andere stoffen, maar ook krijgen de oppervlakte-eisen van de ruwheid. Voor de verf om de beste basis te leggen voor nabewerking. Milieubestralen modelleert een totaal van interne hoek, buitenhoek, vlak, radiale borstel en andere vormen, om zich aan te passen aan een verscheidenheid aan structurele vormen van het werkstuk.


201233016343.jpg


3. Samenstelling / automatische recycling milieuvriendelijke zandstralenmachine


Overzicht structuur

1) zandstofafscheider: door de klem kan snel worden geladen met de zandtank.

2) Drukmeter luchttoevoer: geeft de luchtdruk van de luchtblazer aan.

3) drukreduceerklep: pas de werkdruk aan

4) Combinatieklep: gasregelklep: het is de meester van de componenten van de de beheerskern van de zandstralenmachine, de kwaliteit van het systeem beïnvloedt direct of de zandstralenmachine een betrouwbare zandstralenverrichting kan zijn. De combinatie van de kenmerken van de combinatieklep is: Zandstralen machine Zandstralen operatie is bijzonder stabiel en betrouwbaar, omdat bij de besturing van zandstralen operaties, zand en stof niet in de controle-inrichting binnen de bedieningscomponenten zal niet worden beschadigd.


Regelklepbesturing De volledige gasregelklep bestuurt de gehele uitrusting gasregelklepbesturing de gehele uitrusting gasregelklep regelt de gehele uitrusting gastoevoer en afsnijwegtoevoer en afsnijwegtoevoer en afsnijwegtoevoer en -afsnijding uit, gas en uitlaat directe schakelaar Gebruik zandmachine veiliger.

5) door zijn opening en sluiting om de stuwdruk of uitlaat van de druktank te regelen

6) Magneetventiel: door zijn opening en sluiting om de werking van de combinatieklep te regelen

7) Demper: uitlaat en elimineer luchtgeluid

8) Kogelklep: controleer de gastoevoer van de straalmachine

9) Kogelklep: controle boost luchttoevoer

10) filterbuis: stoffilter.

11) olie- en waterafscheider: de luchtbron voor waterfiltratie.

12) stofbuis: opslag van stof.

13) frame: ondersteunende componenten voor zandstraalmachines.

14) Kogelklep: voor waterdistributiefilter waterdicht.

15) zandklep: pas de zandstroom van de zandstralenmachine aan. Geplaatst in de bodem van de tank, kan de lucht en zand mengverhouding worden aangepast, zodat de beste spray staat.